Tapety Świąteczne!

Opisy Świąteczne!

ocena wszystkich zdjęć

100%

ocen: 9

Piotrek, chłopak

tematów: 19, odpowiedzi: 778

: 22

Moje ostatnie tematy

Daria_016 ??

Jak to z toba jest co ?? powiedz mi bo ja nie rozumiem ? ;| Najpierw mowisz ze chcesz ze mna chodzic dobra zgodzilem sie.... na nk przypilas mi pineske do twojego zdjecia i napisala mi wiadomosc ale nie bede mowic jaka...kilka dni temu patrzylem co jest a tam usunelas ta wiadomos do profilu i z tego zdjecia tez usunelas pineske.. jak nie chcesz to moze skonczmy to co ?? bo jak tak dalej ma byc to ja dziekuje ;|

inne | 925 dni temu | Piotrek

Siema :)

Co tam u was slychac ?

inne | 929 dni temu | Piotrek

GTA City?

hej chcialem sie was zapytac czy znacie kody do GTA City na kase prosze jak znacie to mi tu napiszcie ok :)

inne | 937 dni temu | Piotrek

:[

odchodze z sel. i nie pytajcie dlaczego Pa wszystkim fajnie sie z wami pisalo :)

inne | 938 dni temu | Piotrek

Heh ;)

No i powrucilem heh co tam u was slychac ?? Piszcie ok :)

inne | 938 dni temu | Piotrek

PaPa :)

Zegnajcie heh nie no we wtorek wejde na sel. ok moze jak bedzie mi sie chcialo :) Pa wam wszystkim wejde napewno hehe :] DO WTORKU:)

inne | 942 dni temu | Piotrek

Szkoda :(

jutro wyjezdzam i mnie nie bedzie do poniedzialku na sel. ani na n-k wiec jak cos to mnie nie bedzie wgl -SZOK :(((

inne | 943 dni temu | Piotrek

Daria_016 i RoOoksanka :)

Ej kurde wy mi sie tez obie podobacie heh :) jak czytalem na wasze tematy no to wychodzi ze wy chcecie ze mna byc co nie... no ale jak jedna wybiore to sie druga obrazi wiec nie wiem jak to bedzie ;/ powiem tylko tyle ze PODOBACIE MI SIE OBIE heh :] a dziex Daria_016 za te zdjecie dla mnie jest po prostu super heh :) i RoOoksana masz ladne foty heh :)

miłość i uczucia | 943 dni temu | Piotrek

MissWorld - ZAL Z CIEBIE ;/

Ty na prawde jestes poj..... masz cos z garem nie tak CIEKAWE jak WYGLADASZ pewnie BEZ ZEBOW I WGL. jestes taka brzydka ze masakra nie dziwie sie ze dziewczyny nie chca z toba pisac a juz nie wspomne o chlopakach JESTES ZALOWA a i odpierdol sie od RoOoksanki i Dari_016 bo TY IM NAWET DO PIET NIE DORASTASZ WIEC WARA OD NICH BO CIE KORWA ZNAJDE I NORMALNIE ZABIJE SZMATO ;/

inne | 944 dni temu | Piotrek

heh

kto ze mną poklika co??

inne | 952 dni temu | Piotrek

Szczęśliwy jestem ;]

Nie wiecie jak bardzo szczęśliwy jestem ;) pogadałam ze swoją dziewczyną jak mi mówiliście i wszystko się ułożyło powiedziałem jej że nie chce żeby ode mnie odchodziła i żeby zrobiła sobie konto na sel. i ona się zgodziła ale będzie mnie pilnować wiec nie moge sobie pozwolić na to żeby pisac z inną dziewczyną na takie tematy ja ,, podobasz mi się " albo ,, kocham cię ". I jednak mogę zostać ;) kto ze mną popisze?? ;)

miłość i uczucia | 952 dni temu | Piotrek

Nie odpisujcie na ten temat ok ;(

wiecie co jednak usuwam konto na nk i nie będzie mnie już na gg ani na sel. bo to jest nudne niepotrzebnie tylko to ze zrobiłem już sobie nk... i nie piszcie do mnie na gg ok bo nie będę odpisywał wszystko to przez was...moja dziewczyna była niedawno na sel. i widziała to co ja z wami pisałem a zwłaszcza z Angelom i powiedziała że mam sobie usunąć konto na nk i na gg a i jeszcze mam nie wchodzić na sel. bo ze mną zerwie...a ja w cale z nią nie chce się rozstać bo ona jest bardzo miła fajna i ładna wiec wiecie co to znaczy ja ją kocham i nie chce żeby ona mnie zostawiła;((((((((( Nie odpisujcie na ten temat ok

inne | 954 dni temu | Piotrek

N-K

sory wiem ze taki temat już pewnie był ale chce mieć własne :KTO MA NASZĄ KLASĘ PODAWAJCIE MI SWOJE LINKI TO WAS ZAPROSZĘ BO WŁAŚNIE SOBIE ZROBIŁEM NK ;]

inne | 954 dni temu | Piotrek

^_^

podawajcie mi swoje numery gg popisze z każdym ;))

inne | 955 dni temu | Piotrek

Masakra

tu jest naprawdę masakrycznie ponieważ tylko dwie osoby chcą ze mną pisać ;[

inne | 956 dni temu | Piotrek

Angela ;]

masz bardzo ładne foteczki na sel. wiesz ;]]

miłość i uczucia | 956 dni temu | Piotrek

;**

podoba mi sie dziewczyna z sel. co mam jej napisać żeby sie zgodziła co pomuszcie

....??

są tu jakieś dziewczyny co no piszcie prosze zrubcie chociaż to dla mnie ^_^ ;]

jestem nowy ;)

jestem tu od niedawna i tak w ogolę to jestem nowy może się zapoznamy co ?? piszcie w komentarzach ;]

miłość i uczucia | 956 dni temu | Piotrek