ocena wszystkich zdjęć
ocen: 0
Daria94, 17 lat, dziewczyna
urodziny... za 108 dni (7 września)
tematów: 8, odpowiedzi: 79
: 5
Moje ostatnie tematy
Głupie znaki. .. ;(
Jak juz pisałam wcześniej zakochałam się na zabuj w chłopaku który nie może być ze mna. .. ;(;(;( Wczoraj mi dał znak uściskając moja dłoń tak mocno ze az powiedziałam ała a pozniej miałam czerwona reke i na dodatek mnie przedrzeźniał. .. ;( jak myślicie to sygnały żeby do niego zagadać. . ? ;( Prosze o odpowiedzi. .. ;(
Pomóżcie. .. ;d
Mam taki problem . .. Jednego chłopaka kocham ponad życie choć wiem że nie bd mój . .. ;( a drugi cały czas się mnie pyta o chodzenie bo się we mnie zakochał. .. i teraz nie wiem co mam zrobić. . ? ;P Proszę pomóżcie. .. ;)
Chętni. .. ;*
Szukam kogoś do popisania. .. :P chętni pisaĆ. .. :):)
Pocięłąm się przez niego. ... :(
Pocięłam sie bo myślałam, że to najlepsze rozwiązanie myliłam się nic to nie zmieniło oprócz tego że mam straszne blizny.. tak bardzo Go kocham że nie wiem co jeszcze sobie zrobię.. a nie mam odwagi mu tego powiedzieć bo boję sie jego reakcji... z tego co słyszałam on też chce ze mna pogadać ale też sie boi mojej reakcji... ;(;(;(
On. ...
nie wiedzialam ze na sylwestra po pijanemu wybiore akurat jego. Xd .jednak tak , calowalam sie z nim, chod,zilam za reke przed wszystkimi i wgl bylo pieknie nawet sie dowiedzialam ze z nim chodze. .. .ja nic nie pamietam z tego dnia niestety. .. ;( tak bardzo Go kocham, ze nie moge o nim wgl zapomniec. ... nie mialam odwagi wgl z nim pogadac o tym wszystkim , tylko ja naprwade nic nie pamietam z tamtego dnia a on naprawde pamietal a powiedzial ze nie, ,bo bal sie wgl mojej reakcji. ... co mam zrobic w te.j sytuacji. ? prosze pomozcie mi ... :(
Chcę poznać jakiś fajnych ludzi. ;)
Chcę poznać jakiś fajnych, sympatycznych ludzi. ;)
Szukam fajnego chłopaka. ;)
Szukam miłego, sympatycznego, szalonego chłopaka. ;) Chętni pisać. :)